Hiç böyle görmediniz! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yeni imajıyla şaşırttı

Rol aldığı Yargı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Pınar Deniz, Kod adı ‘Avcı’ olarak duyurulan ve Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak yeni projesi için imaj değiştirdi. Uzun zamandır koyu renkte kullandığı saçlarını bakır renge boyatan Pınar Deniz yeni haliyle hayranlarından tam not aldı.

Daha önce Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan ve Yargı dizisince canlandırdığı Ceylin karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 28 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz, Disney Plus'ta yayınlanacak yeni projesi için imaj değiştirdi.

 SAÇLARINI BAKIR RENGE BOYATTI


Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu ve oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi isimlerin yer aldığı yeni diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Pınar Deniz uzun zamandır koyu renkte kullandığı saçlarını bakır rengine boyattı.


Rolü için imaj değiştiren Pınar Deniz'in yeni hali Muhteşem Yüzyıl dizisinin unutulmaz karakteri Hürrem Sultan'a benzetildi. Takipçileri Pınar Deniz'e "Hürrem Sultan gibi olmuşsun" yorumları yağdırdı.


Yeni halini 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Bil bakalım ben kimim? @disneyplustr 💙'' notuyla yayınlayan Pınar Deniz'in imajı hayranları tarafından beğenildi. Ünlü oyuncunun paylaşımının altına övgü dolu yorumlar geldi.

İşte Pınar Deniz'in yeni imajı...

Hiç böyle görmediniz! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yeni imajıyla şaşırttı

 

 

 

Hiç böyle görmediniz! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yeni imajıyla şaşırttı ile ilgili etiketler Pınar Deniz Sosyal Medya disney plus Kod adı ‘Avcı’ imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.