Hiç böyle görmediniz! Özge Özpirinçci yeni projesi için imaj değiştirdi

FOX TV'de yayınlanan Kadın dizisinde canlandırdığı 'Bahar' karakteriyle büyük bir beğeni toplayan ve daha sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide rol alan Özge Özpirinçci yeni projesinin hazırlıklarına başladı. Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu, imajındaki değişikliği sosyal medya hesabından paylaştı.

35 yaşındaki oyuncu Özge Özpirinçci rol aldığı 'Kadın' dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından, Aralık ayında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı 'Bir Denizaltı Hikayesi' isimli aksiyon ve dram türündeki dizide oynadı. Çekimleri Cunda Adası'nda yapılan dizinin çekimleri sona erdi. Bu haberi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.

Hiç böyle görmediniz! Özge Özpirinçci yeni projesi için imaj değiştirdi


Dizinin 2021 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanacağı belirtilirken, yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci de imaj tazeledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)'in paylaştığı bir gönderi


SAÇLARININ YENİ HALİNİ PAYLAŞTI

Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de son olarak Kırmızı Oda'nın yönetmenliğini yapan başarılı isim Cem Karcı'nın üstlendiği Netflix dizisi İlk ve Son'da rol alacağı öğrenilen Özpirinçci, saçlarının yeni halinin Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Özge Özpirinçci'nin paylaşımına takipçilerinden kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yağdı. Hem hayranları hem de yakın arkadaşları tarafından güzel dilekler alan Özpirinçci'nin paylaşımına yorum yapanlardan biri de Aşk Yeniden dizisinde beraber rol aldığı Buğra Gülsoy oldu.

 

Hiç böyle görmediniz! Özge Özpirinçci yeni projesi için imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci Kıvanç Tatlıtuğ Netflix imaj Bir Denizaltı Hikayesi cunda adası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.