"Hiç beni annene şikayet ettin mi?"

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde eşi Almeda Abazi'nin ülkesinde konuk olduğu bir programa katıldı. Programda eşinin sorduğu zor sorular karşısında terleyen Sayışman, verdiği cevaplarla stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Tolgahan Sayışman’ı, Türkçe ‘Merhaba usta’ diye selamlayan sunucu, oyuncunun dizilerde göründüğünden daha yakışıklı olduğunu söyledi.

"HİÇ BENİ ANNENE ŞİKAYET ETTİN Mİ?"

 Sayışman’la bir yıl önce Los Angeles’ta evlenen Abazi, programda özel sorular sorarak eşini köşeye sıkıştırdı. Sabah’ta yer alan habere göre Sayışman; eşinin “Bugüne kadar hiç beni annene şikayet ettin mi?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Etmedim, annem seni o kadar çok seviyor ki, bir şey söylesem ağzımı kapatırdı”

"Hiç beni annene şikayet ettin mi?"

"BANA YALAN SÖYLEDİN Mİ?"

Abazi’nin “Bana hiç yalan söyledin mi?” sorusu karşısında biraz düşünen Sayışman, bu haliyle stüdyodaki herkesi kahkahaya boğdu. Sayışman bu durumu şöyle açıkladı: “Ufak tefek bir şeyler söyledim mi diye düşünüyorum… Ama hayır, sana karşı hep dürüst oldum” Sayışman, programda Arnavutça da konuşarak şaşırttı.

"Hiç beni annene şikayet ettin mi?" ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.