Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filmininin hatalardır merakla beklenen İstanbul galası önceki akşam gerçekleştirildi. Galaya yeşil bir takımla katılan Abdullah'ın ütüsüz pantolonu görenleri şoke etti. Ünlü oyuncunun gala tarzı sosyal medyada gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı hayranları tarafından beğenilmedi.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı, 4 Mart’ta vizyona girecek olan "Bergen" filminin galası önceki akşam İstanbul Sarıyer'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Bergen’in galasına yeşil bir takımla gelen başrol oyuncusu Abdullah'ın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncunun ütüsüz pantolonu galaya damga vurdu.

Farah Zeynep Abdullah'ın gala gecesi tercih ettiği kıyafet ve yeni saç modeli eleştirilere maruz kaldı. Filmde, 1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Türk arabesk-fantezi şarkıcısı Bergen'in hayatını canlandıran 32 yaşındaki oyuncunun kıyafeti, saçı ve parıltılı makyajı yorum yağmuruna tutuldu.

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Ünlü oyuncu için sosyal medyada ''Ütün mü yok?'', ''Hiç olmamış'', ''Galaya uygun değil'', ''O saç ve makyaj ne'', ''Baştan aşağıya kötü görünüyor'' şeklinde yorumlar yapıldı. 


Gala sonrası yapılan partide konuklar Farah Zeynep Abdullah'tan şarkı söylemesini istediler. Çok yorgun olduğu için şarkı isteğini geri çeviren oyuncu 'Erik Dalı' şarkısının çalınmasını rica etti ve sahnede dans etti.

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu - Resim : 2


'BU FİLİMDE ADAMIN ADI YOK'

Sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismin konuk olduğu galada basın mensuplarına açıklamada bulunan filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, "Ben çok heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum. Bizler bu filimi canla başla yaptık. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen'in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Bu filim farklı şekilde çekilebilirdi. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filimin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar. Tatlı bir şekilde Bergen'in hayatına girip, tatlı davranarak, herkesi kandırabilecek, hepimizin tanıdığı adamlardan biri" dedi.

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu - Resim : 3

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu - Resim : 4

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu - Resim : 5

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu - Resim : 6

 

Hiç beğenilmedi! Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı Bergen filminin galasına damga vurdu ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Erdal Beşikçioğlu bergen tilbe saran kıyafet kostüm tarz imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.