Heykeltıraş CHP Genel Merkezi önünde kendini yakmaya çalıştı!

Heykeltıraş Ragıp Çiçen, CHP Genel Merkezi önünden kendisini yakmaya çalıştı. Genel merkez önündeki korumaların müdahalesi sonrasında Ragıp Çiçen durduruldu. Çiçen’in arabasında tüp ve yanıcı madde görüldü.

İzmir Karabağlar Belediyesi, Karabağlar ilçesine 250 hektarlık alanda Uzundere Rekreasyon Alanı'nda yer alacak sanatsal yapılar ve tematik oyun alanları için heykeltıraş Ragıp Çiçen ile yaklaşık 5 sene önce sözleşme imzalandığı öne sürülmüştü. Temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılan ve 10 ayda bitirilmesi hedeflenen proje, gecikmeler ve yaşanan tartışmalar nedeniyle tamamlanamadı.

ragAp1

Ragıp Çiçen, o dönemde Karabağlar Belediyesinin bir önceki başkanı S.K’nin, kendisinden 1 milyon 500 bin lira kişisel olarak borç para aldığını öne sürüp verdiği borç parayı geri alamadığı gibi bir de 12 buçuk milyon TL zarara uğradığını belirterek, haberlere konu oldu. Aradan geçen süre içerisinde Heykeltıraş Çiçen alacaklarını tahsil edemediği gibi yargıdan ve CHP kanadından da herhangi bir yanıt alamadığını söylemişti.

ragAp2

ragAp3

Heykeltıraş CHP Genel Merkezi önünde kendini yakmaya çalıştı! ile ilgili etiketler CHP heykeltıraş İzmir Karabağlar Para ragıp çiçen genel merkez
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.