Heyecanlandıran iddia! "Girit, 12 adalar, Libya, Musul-Kerkük, Kırım Türkiye'ye katılabilir..."

Yeni Akit Gazetesi ve Akit TV Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı sosyal medya hesabından ilginç bir iddiada bulundu. Yakışıklı 100 STK'nın uluslararası bir dava hazırlığında olduğunu belirtip, "12 ada, Girit, Libya, Musul, Kerkük, Kırım, Batı Trakya toprakları Türkiye'ye katılabilir" dedi.

Yeni Akit gazetesi ve Akit TV Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı sosyal meya hesabından, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte 100 STK'nın eskiden Türk toprağı olan 12 ada, Girit, Libya, Musul, Kerkük, Kırım, Batı Trakya'nın yeniden Türkiye'ye katılması için dava açmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Heyecanlandıran iddia! "Girit, 12 adalar, Libya, Musul-Kerkük, Kırım Türkiye'ye katılabilir..."

Twitter hesabından "İşte müthiş haber!" diyerek bu toprakların Türkiye'ye yeniden katılabileceğini iddia eden Yakışıklı'nın mesajı şöyle:

"İŞTE MÜTHİŞ HABER! Türk Dünyası Day. ve Yard. Derneği ile beraber 100 STK hukuken Türkiye'ye ait olduğunu düşündükleri 12 ada, Girit, Libya, Musul - Kerkük, Kırım, Batı Trakya ile ilgili uluslararası boyutta davalar açmaya hazırlanıyor! Bu topraklar tekrar Türkiye'ye katılabilir!"

Heyecanlandıran iddia! "Girit, 12 adalar, Libya, Musul-Kerkük, Kırım Türkiye'ye katılabilir..." - Resim : 2

Heyecanlandıran iddia! "Girit, 12 adalar, Libya, Musul-Kerkük, Kırım Türkiye'ye katılabilir..." ile ilgili etiketler Yeni Akit Akit TV Kırım Libya hacı yakışıklı Girit 12 adalar Musul kerkük batı trakya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.