Heyecanla beklenen Hakim dizisinden gelen afiş ve tanıtım filmi büyük heyecan yarattı!

ATV’nin yeni dizisi Hakim bomba gibi geliyor. ABD’de olay yaratan Your Honor dizisinin Türk uyarlaması olacak Hakim dizisinin afişi ve tanıtım filmi şimdiden büyük heyecan yarattı.

Bir hakimin, trafik kazasında bir mafya babasının 17 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep olan oğlunun hayatını kurtarmaya çalışma hikayesini anlatan Hakim dizisi nefesleri kesecek. Yeni dizi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çok çarpıcı hikayesiyle izleyiciyi ekrana kitleyecek.

Kısa süre önce çekimlerine başlanan Hakim dizisinden afiş ve tanıtım filmi geldi. Tanıtım filmi, dizinin ne kadar heyecanlı olacağını açıkça gösteriyor. Usta oyuncularla bir görsel şölen yaşatacak Hakim’in yayın günü henüz belli olmadı.

Heyecanla beklenen Hakim dizisinden gelen afiş ve tanıtım filmi büyük heyecan yarattı! 1

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisi çok güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Erdal Beşikçioğlu’nun, oğlunu kurtarmaya çalışan hakimi canlandıracağı dizinin oyuncu kadrosuna uzun süredir setlerden uzak olan Burcu Kara da katıldı.

Dizide, orijinal yapımda ABD’nin en ünlü oyuncularından biri olan Bryan Cranston’ın canlandırdığı hakim karakterine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Ona eşlik eden usta oyuncu kadrosunda ise Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Gülsen Tuncer, Hasibe Eren gibi isimler var.

Yurdaer Okur, oğlu ölen mafya babasını canlandırırken Uğur Yücel de Hakim’in çok yakın arkadaşı olan çok güçlü bir karaktere hayat verecek. Her zaman komedi dizilerinde izlediğimiz Hasibe Eren ise izleyicileri çok şaşırtacak. Çünkü Hasibe Eren bu kez izleyicilerin karşısına psikopat bir mafya liderine hayat verecek.

 

 

Heyecanla beklenen Hakim dizisinden gelen afiş ve tanıtım filmi büyük heyecan yarattı! ile ilgili etiketler hakim Hasibe Eren
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.