Heybeliada'da çıkan yangın için bölge halkı seferber oldu! Vatandaşlar insan zinciri oluşturdu...

Heybeliada'da öğle saatlerinde çıkan orman yangını için bölgeye çok sayıda itfaiye eri, arazöz, 5 helikopter ve 4 uçak sevk edildi. Yangın, müdahalelere rağmen büyümeye devam ederken bölge halkı da kendi imkanlarıyla yangının ilerlemesine insan zinciri oluşturup su taşıyarak müdahale etmeye çalışıyor.

İstanbul Heybeliada'da ormanda yangın çıkması üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bölgeye 5 helikopter ve 4 uçak da yönlendirildi.

İNSAN ZİNCİRİ OLUŞTURDULAR

Orman yangını büyürken ada halkı da yangına müdahale etmeye çalışıyor. Vatandaşlar canları pahasına alevlerle boğuşup insan zinciri oluşturdu. İnsanlar ellerindeki kovalarla yangını söndürmek için alevlere su taşırken görüntülendi.

Heybeliada'da çıkan yangın için bölge halkı seferber oldu! Vatandaşlar insan zinciri oluşturdu... - Resim : 2

Heybeliada'da çıkan yangın için bölge halkı seferber oldu! Vatandaşlar insan zinciri oluşturdu... ile ilgili etiketler yangın Orman Yangını Heybeliada yangın söndürme çalışmaları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.