Heteroseksüel Pride etkinliğinde hüsrana uğradılar

Super Happy Fun America isimli sağcı grubun Dallas'ta düzenlediği Heteroseksüel Pride etkinliğine sadece iki kişi katıldı.

MetroWeekly'de yer alan habere göre; Facebook'ta başlatılan etkinliğe en az 2 bin kişinin katılması beklenirken etkinliğe şehir dışından sadece iki kişi katıldı.

Dallas'ta yapılan etkinliğe etkinliğin organizatörünün bile katılmazken katılan iki kişi de bayrak açarak LGBT'yi protesto etti.

Heteroseksüel Pride etkinliğinde hüsrana uğradılar

Etkinlik sırasıda konuşma yapan katılımcılardan biri şu sözleri söyledi:Biliyoruz ki sadece iki cinsiyet var. Amerika halkı olarak değerlerimizin ve ahlakımızın tehlikeye girmesine izin vermeyeceğiz ve bu yüzden farkındalık yaratmak için yürüyüş yapacağız!” dedi

İsmi Jan olan katılımcı hetero olması nedeniyle iş yerinden çıkartıldığını söyledi.

SuperHaber/Dışhaberler

 

Heteroseksüel Pride etkinliğinde hüsrana uğradılar ile ilgili etiketler Facebook LGBT heteroseksüel dallas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.