HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu başvurusu nasıl yapılır?

HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu başvurusu nasıl yapılır? Koronavirüs nedeni ile artık seyahat ederken ve konakladığımız yerde kullanmak zorunda olduğumuz HES kodu nedir, nasıl alınır?

HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu başvurusu nasıl yapılır? Pandemi süreci ile birlikte artık başka bir şehre giderken ve tüm ülke genelinde kullanabileceğimiz ulaşım, konaklamada zorunluluğu olan HES kodu getirildi.  Sağlığımız ve herhangi bir durumda kendimizi koruyabilmemiz için oluşturulan bu HES kodu hakkındaki tüm bilgi haberimizde.

HES kodu nedir?

HES (Hayat Eve Sığar) Kodu, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur.

Hes kodu nasıl alınır? Başvurusu nasıl yapılır?

Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES Kodu İşlemleri bölümüne girdikten sonra HES Kodu oluştur butonuna tıkladığınızda kullanım süresini seçerek kod oluşturabilirsiniz.

Sadece Hayat Eve Sığar Uygulaması ile değil SMS yöntemi ile de HES Kodu’na ulaşmak mümkün.

SMS yöntemi ile HES kodu nasıl alınır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; TC Kimlik Numarası, TC Kimlik Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve Paylaşım Süresi (gün sayısı olarak) yazılarak 2023’e SMS gönderebilir ve HES Kodu alabilirsiniz.

HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu başvurusu nasıl yapılır?

HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler HES HES kodu nasıl alınır HES kodu nedir Hayat Eve Sığar uygulaması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.