Hertha Berlin, Tayfun Korkut'u kovdu... 9 maçta 2 puan toplayabildi!

Bundesliga'nın köklü ekiplerinden Hertha Berlin, teknik direktör Tayfun Korkut yönetiminde 17. sıraya kadar gerileyince çareyi Türk hocayı kovmakta buldu. 2021’in Kasım ayında takımın başına getirilen Tayfun Korkut'un takımı Hertha Berlin, 9 maçta 2 puan toplarken, ligde de 23 puanla 17. sırada yer alıyor.

Bundesliga'nın 26. haftasında Borussia Mönchengladbach'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Hertha Berlin'de teknik direktör Tayfun Korkut'un görevine son verildi.

Alman kulübü yaptığı açıklamada, son haftalardaki kötü sonuçların ardından Tayfun Korkut ve yardımcısı Ilija Aracic ile işbirliğin sona erdirildiğini duyurdu.

Korkut’un yerine kimin göreve getirileceği konusu henüz netleşmedi.

2021’in Kasım ayında takımın başına getirilen Tayfun Korkut'un takımı Hertha Berlin, 9 maçta 2 puan toplarken, ligde de 23 puanla 17. sırada yer alıyor.

Hertha Berlin, Tayfun Korkut'u kovdu... 9 maçta 2 puan toplayabildi! ile ilgili etiketler Bundesliga Tayfun Korkut hertha berlin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.