Herkesle Samimiyet Kurmayan 3 burç! Onlar Aslında Soğuk Nevale Değiller

Samimiyet Kalpleri Yakınlaştıran bir bağdır. Bazen Hiç Tanımadığınız Biriyle Aranızda ışık hızında bağ kuran içtenlik halidir. Ancak kimi insanlar samimi olmayı çevresindeki birkaç kişiyle sınırlı tutar. Ki bu insanların burçları da ortaktır. Peki hangi burçlar herkesle samimiyet kurmuyor?

Günümüzde Nadir insanda Bulunan Bir özelliktir Samimiyet. Asla satın alınamayacak olandır. Bazen bir davranışta kendini belli eder, bazen bir bakışta. Arayana umut, bulana sevinçtir. İnsan ilişkilerinde gerekli en önemli kriterlerden biri olan samimiyet herkesle kurulmaz. Kimi insanlar ise herkesle bir anda samimi olmaz. Biz de SuperHaber olarak herkesle samimiyet kurmayan 3 burç araştırması yaptık.

HERKESLE SAMİMİYET KURMAYAN 3 BURÇ!

İKİZLER: Bilinenin aksine İkizler burcu için samimiyet en önemli kriterlerin başında gelir. Rol yapmayı ancak yeterince tanımadığı insanlara karşı bir silah olarak kullan İkizler herkesle samimiyer kurmayan burçların başında geliyor.

TERAZİ: Kalbi elinde konuşan Terazi burcu içinden geldiği gibi davranan insanlara kendini açar. Samimiyet ve laubaliliği birbirine karıştırmayan Teraziler söz konusu kendileri olduğunda adeta kapalı kutudur. Herkesle bir anda samimi olmama konusunda yeminlidir.

BOĞA: İçtenlik Boğa burcu için yaşam enerjisidir. İçi dışı bir ve her konuda dilediği gibi davranan Boğalar samimiyet kurma konusunda aceleci değillerdir. Ne ki biraz zamana ihtiyaçları vardır.

 

Herkesle Samimiyet Kurmayan 3 burç! Onlar Aslında Soğuk Nevale Değiller ile ilgili etiketler burçlar samimi burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.