Herkesin sevdiği CNBC-e geri dönüş sinyalini verdi! İşte yayın tarihi

Bir döneme damga vuran CNBC-e kanalının yeniden Türkiye’ye döneceği iddia edildi. Peki, CNBC-e geri mi dönüyor, ne zaman yayına başlayacak? İşte iddiaların arka perdesi…

Şimdilerde ana akım medya olarak değerlendirilen bilindik televizyon kanallarının yanı sıra Türkiye’de yayın yapan pek çok televizyon kuruluşu bulunuyor. Bu kapsamda özellikle yabancı kaynaklı yayın yapan televizyon kuruluşlarının sayısı elbette çok daha az. Özellikle 2000’li yılların başlarını hatırlayanlar için bu kuruluşlardan biri olan CNBC-e Türkiye’den çekilme kararı almıştı. Çok sevilen CNBC-e’nin geri dönebileceği ise, bugün konuşulmaya başlandı.

Yayınladığı çizgi filmlerden yabancı dizilere kadar pek çok yapımı ile efsane olan CNBC-e; Merlin, Goosip Girl, The O.C. gibi yapımların Türkiye’deki yayıncılığını üstlenmesiyle hafızalara kazınmıştı. Hem dublajlı hem de orijinal dilde yayın yapan CNBC-e’nin filmleri ise oldukça iddialıydı. Türkiye’den çekildiğinde pek çok televizyon seyircisini üzmüş olan CNBC-e’de bir hazırlık olduğu iddia edildi. İddiaların arka perdesi ise yavaş yavaş aralanmaya başladı.

CNBC-E TÜRKİYE’YE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Herkesin sevdiği CNBC-e geri dönüş sinyalini verdi! İşte yayın tarihi

Televizyon izleyicileri her ne kadar günümüzde televizyondan çok daha fazla seçeneğe sahip olsa da televizyonun tadını hiçbir şey vermiyor. Bu nedenle televizyonda aynı dizi ve programları izlemekten sıkılmış olan izleyiciler için son derece alternatif yapımlar sunacağı kesin olan CNBC-e’nin Türkiye’ye dönmek üzere hazırlık içerisinde olduğu konuşuluyor.

Ani bir karar ile Türkiye pazarından çekilen CNBC-e, herkesin hafızasına renkli logosu ile kazınmıştı. Pek çok kişi CNBC-e’nin Türkiye’ye geri döneceğini konuşsa da CNBC-e’nin konuyla ilgili bir açıklama yapmadığını belirtelim. Ancak sektör kaynakları CNBC-e’deki dönüş hazırlığını doğruladı.

HENÜZ DÖNÜŞ TARİHİ NET DEĞİL

2015 yılının Kasım ayında Türkiye’deki yayın macerasını sonlandıran CNBC-e’nin yeniden Türkiye pazarına girecek olması pek çok televizyon izleyicisini elbette heyecanlandıran bir olay oldu. Bu nedenle CNBC-e’nin yeni yayın sezonunu merak eden vatandaşlar, kurumdan gelecek açıklamayı beklemeye başladı.

Sekiz yıl aranın ardından yeniden Türk izleyicileri ile buluşmaya hazırlandığı öğrenilen CNBC-e’nin mayıs ayı gibi ekranlara dönmesi bekleniyor. Ancak altını çizelim ki, CNBC-e’nin geri dönüş tarihi henüz net değil.

Herkesin sevdiği CNBC-e geri dönüş sinyalini verdi! İşte yayın tarihi ile ilgili etiketler medya televizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.