Herkesin merak ettiği soru cevap buldu: Ben Efsaneyim 2 çekilecek mi?

Çok beğenilen ve üzerine sayısız alternatif son önerilen Ben Efsaneyim ya da orijinal adıyla I am Legend filminin devamının çekilip çekilmeyeceği belli oldu. Açıklama Akiva Goldsman’dan geldi.

Sinema filmlerinde önemli bir yere sahip olan bilimkurgu yapımlar, kuşkusuz tüm dünyanın ilgisini çeken türden. Bunlardan biri olan Ben Efsaneyim ya da globalde yayına giren orijinal adıyla I am Legend, 2007 yılında vizyona girmişti. Bir ABD yapımı olan Ben Efsaneyim filmini, Francis Lawrence yönetmişti. Bu filmin ikincisine ilişkin açıklama geldi.

Başrolünde Will Smith'in yer aldığı film, kıyamet sonrasını anlatan bir yapımdı. Yeryüzünde insan yapımı virüsten etkilenmeden, hayatta kalan tek insan olduğunu düşünen askeri bir viroloğu canlandırdığı yapımdaki rolü ile çok beğenilen Will Smith’in yer aldığı bir film daha isteniyordu. Buna kulak veren ilk filmin yapımcısı ve ortak yazarı Akiva Goldsman’dan açıklama geldi.

I AM LEGEND GERİ DÖNÜYOR

Herkesin merak ettiği soru cevap buldu: Ben Efsaneyim 2 çekilecek mi?

Warner Bros ile yeni bir anlaşma imzaladığını duyuran Akiva Goldsman, Ben Efsaneyim 2 filminin çekileceğini net bir şekilde duyurdu. Bununla birlikte filmde yeniden Will Smith’in yer alacağını bildiren Akiva Goldsman, filmde olacağı netleşen bir başka ismin ise Michael B. Jordan olduğuna dikkat çekti. İlk filmin sonunda Will Smith’in canlandırdığı Neville’in öldüğü dikkate alınınca Will Smith’i filme nasıl dahil edileceklerine ilişkin bir ipucu arayan sinemaseverlere kötü haber: Akiva Goldsman, bu konuda herhangi bir sır vermedi.

ALTERNATİF SONA ODAKLANACAK

İlk filmin teatral değil DVD’de yayınlanan alternatif sonunu takip edeceğini bildiren Akiva Goldsman, özellikle metne sadık kalınacağının da altını çizdi. Henüz tarihi ya da çekim zamanı belli olmayan filmin, ilk filmden birkaç on yıl sonrasında geçeceği tahmin edilse se bu konuda bir netlik henüz yok. Ben Efsaneyim 2 filmine ilişkin küçük bir çerçeve çizen Akiva Goldsman, konuya ilişkin tam olarak ise; “Orijinal filmle yayınlanan sonun aksine, alternatif sonun izini süreceğiz. Matheson'un bahsettiği şey, insanın baskın tür olarak gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Bu, keşfedeceğimiz gerçekten ilginç bir şey. Orijinal metne biraz daha sadık kalınacak” ifadelerini kullandı.

Herkesin merak ettiği soru cevap buldu: Ben Efsaneyim 2 çekilecek mi? ile ilgili etiketler film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.