Herkesin gözü önünde evlilik teklifi etmişti... Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin dünyaevine girdi

Bir dönem "Sihirli Annem" dizisinde hayat verdiği 'Kerem' karakteri ile hafızalara kazınan ve şu anda Galatasaray Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Michele Cedolin, geçtiğimiz aylarda 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışma programında sürpriz evlilik teklifinde bulunduğu sevgilisi İrem Doğan ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Bir dönemin en çok izlenen fantastik çocuk dizilerinden Sihirli Annem'de canlandırdığı Kerem karakteriyle hafızalarda yer edinen İtalyan oyuncu, sosyal medya fenomeni ve akademisyen Michele Cedolin, bir süredir birlikte olduğu nişanlısı İrem Doğan ile nikah masasına oturdu.

Herkesin gözü önünde evlilik teklifi etmişti... Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin dünyaevine girdi

Cedolin, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılmış ve elendiği sorunun ardından sevgilisi İrem Doğan'a evlenme teklifi etmişti. Cedolin, evlenme teklifi ettiği sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Michele Cedolin'i bu mutlu gününde eski rol arkadaşı, Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya da yalnız bırakmadı.

İşte Michele Cedolin ile İrem Doğan'ın düğününden sosyal medyaya yansıyan kareler...

  Michele Cedolin

 Michele Cedolin


Galatasaray Üniversitesi'nden mezun olan ve sosyal medyada çektiği videolarla da bilinen Cedolin'i bu mutlu gününde, aynı dizide beraber rol aldığı Zeynep Özkaya yalnız bırakmadı. Özkaya, evin evlat edinilen kızı Çilek'i canlandırıyordu. Cedolin ise Ceren'in erkek arkadaşıydı.

 

Herkesin gözü önünde evlilik teklifi etmişti... Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün nikah Michele Cedolin sihirli annem irem doğan zeynep özkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.