Herkes sevgilisini Cem Yılmaz sandı, Hakan Sabancı çıktı!

Geçtiğimiz günlerde adı Cem Yılmaz ile anılan model ve oyuncu Cansu Melis Karakuş'un aslında Hakan Sabancı ile olduğu öğrenildi.

Magazin gündeminde konuşulan Cem Yılmaz ve en son Fi dizisinde oynayan Cansu Melis Karakuş'un birliktenin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Karakuş ve Hakan Sabancı Arnavutköy'de yemek yerken görüntülendi. Hakan Sabancı ve Cansu Melis Karakuş beraber mi, Hakan Sabancı Cansu Melis Karakuş kimdir?

HAKAN SABANCI'NIN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

'Fi' dizisinde senaryo gereği Ozan Güven ile cesur sahnelere imza atan Karakuş'la birlikte Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yiyen Sabancı, flaşların patlamasıyla şaşırdı. Sabancı'ya ait lüks araçla hızlıca uzaklaşan ikili, ne kadar görüntü vermek istemese de bu konuda başarılı olamadı.

cansu_melis

CANSU MELİS KARAKUŞ KİMDİR?

26 yaşında olan Karakuş, Konyalıdır. Karakuş, Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü kazandığı zaman Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın Odabaşı’nın “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesi üzerine modelliğe başlamıştır.

O günden sonra hemen bir ajansa kayıt olmuştur. Yarışmaya son dakika kararıyla giren ve birinci olan Karakuş, daha sonra Türkiye’ye uluslararası arenada ikincilik getirdi. 1.85 metrelik boyu ile erkek modelleri bile zorlayan güzel model, kusursuz fiziği ile dikkat çekiyor. 2014 Best Modeli olan Cansu Melis Karakuş, daha tacını yeni güzele teslim etmeden oyunculuk teklifleri almaya başladı ve kendini bu yöne çevirmeye karar verdi.Boyu 1.85'tir. Kompleksli insanlardan hiç hoşlanmadığını belirtmiştir. Karşı cinste aradığı en önemli şeyin kafa yapılarının uyuşmasıdır. Yaptığı bir röportajda, "Modellik benim 4 yıldır profesyonel olarak ve çok severek yaptığım bir meslek. Yan branş olarak müşteri ilişkileri görevi de yapıyorum bir şirkette. Şimdi çok yeni bir branş olarak da oyunculuk yapmaya başlıyorum. Kendimi her hangi bir şekilde konumlandırmak değil fakat ben tabi ki profesyonellik gereği yapılan işe çok odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. Dikkatimi bu sıra oyunculuğa ve eğitimime veriyorum" demiş.

adsdadaDD

HAKAN SABANCI KİMDİR?

1991 doğumlu olan Hakan Sabancı, Sabancı ailesindendir. Hakan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın oğlu, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.

Eğitimini Amerika’da tamamlamış olan Hakan Sabancı, futbolla yakından ilgileniyor. Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Hakan Sabancı uzun bir süre Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamıştır.

Aslışah Alkoçlar ile 1 yıllık ilişkilerini Ekim 2016’da bitiren Hakan Sabancı’nın adı Hadise ile anılmıştır. Hakan Sabancı yaptığı açıklama ile Hadise ve Didem Soydan iddialarını yalanlayarak kalbinin boş olduğunu söylemiştir.

Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunudur.

Herkes sevgilisini Cem Yılmaz sandı, Hakan Sabancı çıktı! ile ilgili etiketler Hakan Sabancı cansu melis karakuş cem yımaz beraber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.