Herkes bu tarihi bekliyor, All Of Us Are Dead dizisinin 2. sezonu ne zaman?

Netflix’in ilgi çeken yapımlarından biri olan All Of Us Are Dead dizisinin 2. sezon onayı alıp alamadığı merak edilmeye başlandı. Gözler Netflix’e dönerken; dizi için beklenen yeni sezon açıklaması geldi.

Dijital yayın platformları hiç kuşkusuz seyircinin seçeneklerini artırmayı başardı. Dünyanın pek çok yerinde çekilen yapımları bir araya getiren dijital yayın platformları, seyirciye çok sayıda seçenek sunmaya devam ederken; özellikle de seyirci, bazı yapımları daha çok sevdi. Bu yapımlardan biri olan All Of Us Are Dead dizisi, Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı.

Amerikan menşeli Netflix, sektörünün en çok ilgi gören dijital yapımlarından biri olmayı başarırken; Türkiye pazarında da aradığını buldu. Yüksek abonelik fiyatlarına karşın, kullanıcı sayısında bariz bir düşüş yaşamayan Netflix, yeni dönemde bir kez daha en çok izlenen dijital platform olmayı Türkiye özelinde başardı. Bunu başarılı yapımlarına borçlu olan Netflix’in ilgiyle takip edilen yapımlarından biri olan All Of Us Are Dead dizisi için 2. sezon kararı verildi.

ALL OF US ARE DEAD KONUSU NEDİR, HANGİ ÜLKENİN?

Herkes bu tarihi bekliyor, All Of Us Are Dead dizisinin 2. sezonu ne zaman?

Bir bilim deneyi esnasında işlerin terse gitmesi nedeniyle başlayan bir macerayı konu olan All Of Us Are Dead dizisi, bilim kurgu alanına farklı bir bakış açısı getirdi. Deney sonrası işlerin karıştığı All Of Us Are Dead dizisinde okulda bulunan herkesin zombiye dönüşmesi korkutucu iken, aynı zamanda dizide komedi sahnelerine rast gelmek de seyircinin sevdiği detaylardan biri oldu.

Hayatta kalmaya çalışan öğrencilerin birlik olmaktan güvenli bir yer bulmasına kadar pek çok aşamayı konu alan All Of Us Are Dead dizisinin ilk sezonu çok sevildi. Farklı türleri bir araya getiren All Of Us Are Dead dizisi, Güney Kore’den çıktı.

ALL OF US ARE DEAD 2. SEZON NE ZAMAN, TARİHİ BELLİ Mİ?

İlk sezonu ile çok ses getiren All Of Us Are Dead dizisinin 2. Sezon onayı alıp alamayacağı merak konusuydu. Netflix’ten gelen açıklama sonrası, All Of Us Are Dead dizisinin 2.sezon onayını aldığı öğrenildi. Bunun üzerine gözler dizinin 2.sezon tarihine döndü.

All Of Us Are Dead dizisinin 2.sezon onayı aldığı bilinse de dizinin 2.sezon tarihi henüz netleşmedi. Ne zaman yayınlanacağı bilinemeyen All Of Us Are Dead dizisinin 2.sezon tarihine ilişkin henüz Netflix’ten bir açıklama gelmedi.

Herkes bu tarihi bekliyor, All Of Us Are Dead dizisinin 2. sezonu ne zaman? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.