Herkes bu soruya yanıt arıyor; Aile dizisi ne zaman başlıyor? İşte tarih

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaşacağı Aile dizisi için geri sayım başladı. İkiliyi ilk kez bir araya getirecek olan dizinin zaman başlayacağı, televizyon seyircisinin merak ettiği konular arasına girdi.

Televizyonların yeni sezona iddialı bir şekilde giriş yaptığı eylül ekim ayından bu yana pek çok dizi seyirci ile buluştu. Bu dizilerden bazıları, reytinglerde zirveye çıkarken; bazıları reyting yarışına yenik düşerek, bekleneni vermedi. Her zaman en iyi kozlarını sona saklayan televizyon ekranlarından biri olan Show TV ise, herkesin ilgisini çeken bir yapım olan Aile dizisini duyurdu.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getiren dizinin yayın tarihi ise, televizyon seyircisinin en çok sorduğu soru haline geldi. Serenay Sarıkaya’yı da Kıvanç Tatlıtuğ’u da yıllar sonra televizyona döndüren Aile isimli dizi, Ay Yapım imzası ile sezona hazırlanmaya başladı. Sezona hazırlanan dizinin gelen tanıtım fragmanı ise heyecanı daha da yükseltti. Öyle ki, pek çok televizyon izleyicisi, “Aile dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir?” sorusuna yanıt aramaya başladı.

TANITIMI YAYINLANDI, İLGİ ARTTI

Herkes bu soruya yanıt arıyor; Aile dizisi ne zaman başlıyor? İşte tarih

Çekimlerine İzmir’de başlayan Aile dizisinin ilk bölümünde kareler geldi. Tanıtım fragmanı ile seyirci karşısına çıkan Aile dizisinin merak ile beklenilen hikayesini kaleme alan isim Hakan Bonomo oldu. Dizinin yönetmenliğini üstlenen isim ise Ahmet Katıksız olarak açıklandı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi birbirinden çok sevilen isimlerin bir araya geldiği Aile dizisinin yayınlanan tanıtım fragmanı, dizinin daha çok konuşulmasına neden oldu. Bu fragmanın ardından pek çok televizyon seyircisi, Aile dizisinin ne zaman yayınlanacağı sorusuna yanıt aramaya başladı.

YAYIN TARİHİ HENÜZ BELLİ OLMADI

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği Aile dizisinin yayınlanan tanıtım fragmanı hem merakı hem de diziye olan ilgiyi arttırsa da dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Şubat ayı itibariyle seyirci karşısına çıkacağı düşünülen Aile dizisinin konusu ise oldukça ilginç.

Tanınmış ailelerden biri olan Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın kendisiyle aynı yerden yara almış olduğunu zaman içerisinde anlaşacağı psikolog Devin’le tanışmasını konu alan Aile dizisinin aynı zamanda aile içinde değişen dengeleri ve gelişen olayları da ekranlara getireceği öğrenildi.

Herkes bu soruya yanıt arıyor; Aile dizisi ne zaman başlıyor? İşte tarih ile ilgili etiketler dizi Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.