Herkes başka birini bekliyordu; Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri sürpriz bir isim oldu!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi olacak olan Kübra için cast çalışmaları devam ederken; dizinin kadın başrolü belli oldu. Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına çıkacak isim herkesi şaşırttı.

Dijital dizilerin her geçen gün artmaya başladığı Türkiye pazarında sadece NEtfli değil, pazara yeni giren Disney Plus ve pazarın yerli üyeleri olan BluTV, Gain ve Exxen gibi platformlarda pek çok yerli yapımı peş peşe hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda devam eden dizi rekabetinde bir haber de Netflix’ten geldi. Netflix, yeni yerli yapım Kübra’nın hazırlıklarının başladığını duyurdu.

OGM Pictures imzası ile dijitalden seyirci karşısına çıkacağı öğrenilen Kübra dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı kesinleşmişken; dizinin kadın ismi henüz belli değildi. Birkaç tahmin olmakla birlikte dizinin kadın başrolüne ilişkin görüşmelerin sürdürüldüğü biliniyordu. Bugün itibariyle Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçecek isim belli oldu. Peki Kübra dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ DİZİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Herkes başka birini bekliyordu; Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri sürpriz bir isim oldu!

Bir süredir dijital alana odaklanmış olan Çağatay Ulusoy, Netflix isimli dijital yayın platformundan seyirci karşısına çıkacak olan yeni dizisi Kübra için hazırlıklara başladı. Afşin Kum’un aynı isimli eserinden uyarlanacak olan dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek olan ismin ünlü oyuncu Büşra Develi olduğu öğrenildi. Büşra Develi daha önce; Akıncı, Ayla, Tatlı Küçük Yalancılar, Arada, Fi ve Hadi be Oğlum gibi yapımlarda rol almıştı.

DİZİ HABERİNİ BİRSEN ALTUNTAŞ VERDİ

Öte yandan Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin haberini veren isim Gazeteci Birsen Altuntaş oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş diziye dair tüm ipuçlarını verirken; aynı zamanda Çağatay Ulusoy ile Büşra Develi’nin partner olduğunu da meraklısı için paylaştı. Birsen Altuntaş’ın konuya ilişkin haberinde ise Kübra isimli yeni diziye dair şu ifadeler yer aldı:

“Çağatay Ulusoy’un OGM Pictures imzalı yeni projesi Kübra dizisinin cast çalışmaları sürüyor. Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizi Afşin Kum’ın aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Dizide olaylar bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu’nun telefonuna sanal arkadaşlık grubundan Kübra adlı kullanıcıdan gelen mesajla başlıyor. Şimdiden merak uyandıran dizide Ulusoy’un partnerini Büşra Develi canlandıracak. Dizinin diğer kadın oyuncusu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.”

Herkes başka birini bekliyordu; Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri sürpriz bir isim oldu! ile ilgili etiketler dizi Netflix Çağatay Ulusoy Büşra Develi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.