Herkes akın ediyor! 12'li tuvalet kağıdı 9.99 TL

Temel ihtiyaç gerektiren araç-gereçlerin başında yer alan tuvalet kağıtları, son zamların ardından vatandaşın cebini yakıyordu. Ancak bir marka, 12'li tuvalet kağıdını 9.99 TL'ye düşürdü.

Tuvalet kağıdı yıl içerisinde en çok zamlanan ürünler arasında yerini alıyordu. Tuvalet kağıdına gelen zam tarifesi pek çok kişinin büyük ölçüde zorlanmasına neden olurken geçim sıkıntısının üzerine bir yükün daha binmesine neden olmuştu.

12'Lİ TUVALET KAĞIDI 9.99 TL

Tuvalet kağıdı zam tarifesinden en çok nasibin alan ürünlerden bir tanesi olurken, vatandaş tuvalet kağıdı seçiminde kaliteden ziyade indirimli fiyata yönelmişti. Bu yönelim sonucunda da kalitesi olan ve iş görmeyen tuvalet kağıtlarında satışlar artmaya başlamıştı.

Tuvalet kağıdında kaliteli bir seçim yapmak esasında ekonomik açıdan da önemli bir durum olurken, Rossmann da Aqua 3 katlı 12'li tuvalet kağıdı 9.99 TL satışa koyuldu. Gören duyan Rossmann'a akın etmeye başladı. 

Herkes akın ediyor! 12'li tuvalet kağıdı 9.99 TL ile ilgili etiketler İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.