Hercai'nin Yıldızı Ebru Şahin Yeni Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu! Müjdeyi Verdi! Yüreğiniz Yanacak

Hercai dizisi ile yıldızı parlayan Ebru Şahin, Afrika tatilini bitirdikten sonra Türkiye'ye döndü. Magazincilere yeni dizisi "Destan" hakkında bilgiler verdi.

Hercai dizisi ile yıldızı parlayan Ebru Şahin, Afrika tatilini bitirdikten sonra Türkiye'ye döndü. Magazincilere yeni dizisi "Destan" hakkında bilgiler verdi.

Ebru Şahin "Destan" Dizisinden Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra pek çok diziden teklif aldı. Fakat o ATV'de yayınlanacak "Destan" dizisinde yer alacak. Destan dizisi Türkler’ in İslamiyet’i kabul etmesinden önceki yüzyılları anlatıyor. 9. yüzyılda geçtiği düşünülen dizisinin senaryosunu Ebru Şahin çok beğenmiş.

Hercai'nin Yıldızı Ebru Şahin Yeni Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu! Müjdeyi Verdi! Yüreğiniz Yanacak

Hatta diğer tüm teklifleri bu dizi için reddetmiş. Dizi de Akkız karakterine hayat verecek olan Ebru Şahin, dizi için at binme, kılıç kullanma ve dövüş dersleri de alacak. Seyirciye tam bir görsel şölen sunulurken bir de Akkız ve Hanın oğlunun aşkı ile izleyenleri duygulandıracak.

Ebru Şahin'in Partneri Kim Olacak?

Destan dizisi ile ekranlara dönen Ebru Şahin, Akkız ile yeni serüvenine başlayacak. Akkız karakterine dizi de partner olacak kişi ise Edip Tepeli. Son olarak Sefirin Kızı adlı dizi yer alan Edip Tepeli bir Hanın oğlunu canlandıracak.

Hercai'nin Yıldızı Ebru Şahin Yeni Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu! Müjdeyi Verdi! Yüreğiniz Yanacak - Resim : 2

İkilinin arasındaki uyum şimdiden merak konusu olmaya başladı. İkili dizi için birkaç eğitim aldıktan sonra dizisinin bölüm çekimleri başlayacak. Ağustos ayı gibi çekimlerinin başlaması düşünülen dizi için özel kıyafetler de tasarlanacak.

Cedi Osman Dizi Hakkında Neler Söyledi?

Uzun süredir Ebru Şahin ile birlikte olan basketbolcu sevgilisinin dizi de yer almasından oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Dizi konusunda heyecanlı olduğu ve çok iyi bir proje olacağına inan Cedi Osman, sevgilisinin yer aldığı diziyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Hercai'nin Yıldızı Ebru Şahin Yeni Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu! Müjdeyi Verdi! Yüreğiniz Yanacak - Resim : 3

Diziyi sabırsızlıkla bekleyen tek kişi Cedi Osman değil. Büyük bir kitle dizinin yayınlanmasını iple çekiyor. Akkız ile eli ayağı tutmayan Han oğlunun yürekleri yakacak hikâyesi herkesi heyecanlandırıyor. 

Hercai'nin Yıldızı Ebru Şahin Yeni Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu! Müjdeyi Verdi! Yüreğiniz Yanacak ile ilgili etiketler Hercai
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.