Hercai'den rekor üstüne rekor!

Yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmeyen ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai, kırdığı rekorlara bir yenisi daha ekledi.

İlk bölümüyle YouTube’da 15 milyon izlenmeye ulaşan Hercai dizisi şimdi ise en hızlı “1 milyon aboneye ulaşan” dizi olma unvanını elde etti.

Geçtiğimiz cuma akşamı beşinci bölümüyle ATV'de ekrana gelen Hercai, yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada adından sıkça söz ettirmişti. Son bölümüyle dizinin YouTube kanalı 1 milyon takipçiye ulaştı.

24 SAATTE 5 MİLYON İZLENME

 Altıncı bölüm fragmanı yayınlandıktan sadece 24 saat sonra YouTube’ta 5 milyon izleme elde etti. Televizyonların sosyal medya ölçümlerini yapıp yayınlayan The WIT Raporu’na göre Twitter’da Avrupa’nın en çok yorum yapılan dizisi olmayı da başardı. Yayınlandığı her bölümle 100 binin üzerinde paylaşımla her defasında Türkiye ve Dünya gündemlerine girmeye devam ediyor.

 Mia Yapım/Banu Akdeniz’in yapımcılığını üstlendiği, “intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı”nı konu alan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş’in paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

 

Hercai'den rekor üstüne rekor! ile ilgili etiketler ATV YouTube Hercai
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.