Hercai neden Pazar gününe alındı? Hercai dizisi neden gün değiştirdi?

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi neden Pazar gününe alındı sorusu, dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Üç sezondur Cuma günleri ekrana gelen ve oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Hercai dizisi neden gün değiştirdi?

ATV ekranlarında 3 sezondur ilgiyle takip edilen Hercai dizisi neden gün değiştirdi? Yanıtı haberimizde.

HERCAİ NEDEN PAZAR GÜNÜNE ALINDI?

Hercai dizisi üç sezondur cuma günleri ekrana geliyor ve oldukça yüksek reyting oranları ile dikkatleri çekiyordu. Ancak bu sezon Kırmızı Oda dizisinin başlaması, daha sonra da Akrep ve Son Yaz gibi dizilerin cuma günü yayınlanması nedeniyle hercai dizisinin reytingleri gittikçe düştü. Hercai dizisinin yayınlandığı ATV ve Mia yapım hercai dizisinin gün değiştirmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Hercai dizisi 3 sezondur cuma günleri ekrana geliyor ve Arka sokaklar dizisi ile büyük bir rekabet ediyordu. Ancak bu sezon hercai dizisinin reyting oranları hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Hercai neden yok? Hercai bitti mi gün mü değiştirdi? Hercai yeni günü ne  zaman? - Haberler

Bunun nedenlerinden birisi hercai dizisinin kendini tekrar etmesi iken bir diğer ve önemli nedeni de cuma günleri ekrana gelen Kırmızı Oda, Ramo, Akrep ve Son Yaz gibi dizilerin başlaması gösterilebilir. Özellikle kırmızı oda dizisinin yüksek reytingler ile cuma günleri ekrana gelmesi hercai dizisindeki birçok izleyicinin kırmızı oda dizisine geçmesine neden oldu.

Bu nedenle ATV Mia yapım ortak karar vererek dizinin gün değiştirmesinin reytinglerini olumlu etkileyeceğini düşünerek cuma günü yayınlanan hercai dizisinin pazar günleri yayınlanmasına karar verildi.

 

Hercai neden Pazar gününe alındı? Hercai dizisi neden gün değiştirdi? ile ilgili etiketler ATV Hercai
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.