Hercai ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Hercai ne zaman başlayacak? ATV ekranlarında fırtınalar estiren sevilen dizi Hercai'nin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizinin çekimlerinin başlaması sonrasında, hayranlarının meraklı bekleyişi artmaya devam ediyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı dizinin başlama tarihi araştırılmaya başlandı. İşte Hercai ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hercai ne zaman başlayacak? Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı dizinin başlama tarihi araştırılmaya başlandı. ATV ekranlarında fırtınalar estiren sevilen dizi Hercai'nin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizinin çekimlerinin başlaması sonrasında, hayranlarının meraklı bekleyişi artmaya devam ediyor. İşte Hercai ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

HERCAİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Reyting rekorları kıran Hercai dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlayacağı söyleniyor. Dizinin yeni sezon çekimleri pazartesi günü başlayacak. Hercai'nin oyuncuları Mardin'e ulaştı.

HERCAİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

HERCAİ KONUSU NEDİR?

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek!

Hercai ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler ATV Hercai Akın Akınözü Ebru Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.