Hercai ne zaman başlayacak? 13. bölüm fragmanı...

Hercai ne zaman başlayacak? ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, yeni sezonda ekranlara gelmeye devam edecek. Bu akşam itibariyle Hercai 13. bölüm fragmanı takipçileriyle paylaşıldı. Hayranları dizinin yeni sezon fragmanı araştırılmaya devam ediyor. İşte Hercai ne zaman başlayacak? 13. bölüm fragmanının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hercai ne zaman başlayacak? Bu akşam itibariyle Hercai 13. bölüm fragmanı takipçileriyle paylaşıldı. Hayranları dizinin yeni sezon fragmanı araştırılmaya devam ediyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, yeni sezonda ekranlara gelmeye devam edecek. İşte Hercai ne zaman başlayacak? 13. bölüm fragmanının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

ATV'de ekrana gelen Hercai dizisinin yeni sezon bölümleri için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezonda başlayan ve Cuma günleri ekrana gelen Hercai dizisi için yeni bölüm tarihi belli oldu.

HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Hercai dizisi yeni sezon bölümüyle 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de ATV'de ekrana gelecek.

HERCAİ YENİ SEZON FRAGMANI

Hercai ne zaman başlayacak? 13. bölüm fragmanı... ile ilgili etiketler ATV Hercai
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.