Hercai bu hafta neden yok? 3 Ocak Hercai bu akşam neden yayınlanmadı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi olan ve Cuma günleri yayınlanan Hercai'den hiç beklenmedik bir haber geldi. Hercai dizisinin yayın gününün değiştirildiği iddia edildi. Peki, Hercai 54. bölüm bhafta neden yok?

ATV ekranlarının ilk iki sezonda bomba etkisi yaratan dizilerinden biri olan Hercai, 3. yeni sezonu ile yeniden ekranlara döndü. Koronavirüs salgını nedeniyle erkenden sezon finali yapmak durumunda kalan Hercai için dizinin yakın takipçileri günlerdir o mutlu haberi bekliyorlardı.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisinin sezon finalinde yaşanan kaza sonucu Reyyan için herkes büyük bir endişe duymuş fakat güzel oyuncu gizemli bir kişi tarafından son anda ölümden kurtarılmıştı.

HERCAİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Hercai 54. yeni bölümünün 1 Ocak Cuma günü değil 12 Ocak Pazar akşamında yayınlanacağı ve çekimlere ise 1 hafta ara verileceği belirtildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hercai (@hercaidizi)'in paylaştığı bir gönderi

HERCAİ 54. BÖLÜM NEDEN YOK?

Hercai dizisinin Cuma günlerinde reytinglerde dip yapması sonrasında Cuma günleri yayında olmayacağı belirtildi. Pazar gününe alınan Hercai dizisinin 54. bölümünün 3 Ocak Pazar günüde yayınlanmayacağı ifade edildi.

 

Hercai bu hafta neden yok? 3 Ocak Hercai bu akşam neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Hercai Hercai yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.