Hercai dizisi günü değişti mi? Hercai 54. bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai’nin 54. bölümü hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanmakta. Hercai dizisinin gün değişikliğine gittiği ve 54. yeni bölümünün Pazar günü yayınlanacağı iddia edildi. Peki, Hercai 54. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hercai hangi günler yayınlanıyor? sorusunun cevabı merak uyandırdı. ATV ekranlarının Cuma günleri yayınlanan ve en çok izlenen dizileri arasında yer alan Hercai’nin gün değişikliğine gittiği iddia edildi. Son gelen haberler doğrultusunda Hercai dizisinin 1 Ocak 2021 Cuma akşamında yayınlanmayacağı iddialar arasında yerini aldı.

HERCAİ GÜNÜ DEĞİŞTİ Mİ?

Hercai 54. yeni bölümünün 1 Ocak Cuma günü değil 12 Ocak Pazar akşamında yayınlanacağı ve çekimlere ise 1 hafta ara verileceği belirtildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hercai (@hercaidizi)'in paylaştığı bir gönderi

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize ve Füsun arasındaki savaş son sürat devam etmektedir. Bunca sene sakladığı Dilşah'ı, Füsun'a kaptıran Azize, onu geri almanın yollarını ararken Füsun da boş durmaz ve Azize'nin başına türlü dertler dolamaya devam eder. Babasından geldiğini zannederek yediği tatlı yüzünden rahatsızlanan Reyyan, iyi olup olmadığını görmek için gelen Azize'nin gözleri önünde bayılmıştır.

Azize, Reyyan'a ve karnındaki bebeğe yardım etmek için tek başına bir mücadelenin içine girer. Reyyan, Füsun tarafından zehirlenmiştir. Bebeğin ve Reyyan'ın durumu belirsizdir. Bu sırada Azize, Şadoğulları'nı uyarıp Reyyan'a zarar verenin Füsun olduğunu söylemek ister ve bu uğurda Nasuh'la gizlice buluşup ona gerçeği anlatarak kendisinin Reyyan'ı kurtarmak için çabaladığını söyler. Nasuh, Azize'nin sözlerine inanmıştır ancak Reyyan bu konuda hiçbir şey hatırlamamaktadır.

Hercai dizisi günü değişti mi? Hercai 54. bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Bunun üzerine Azize, Nasuh'tan kendisini Reyyan ile buluşturmasını ister. Miran karısının başına gelenlerin tek sorumlusunun Azize olduğunu düşünerek onun peşine düşer. Ancak Azize adeta sırra kadem basmış gibi bir anda yok olmuştur. Nasuh dışında herkes onun Reyyan'ı zehirlediğinin açığa çıkması sebebiyle kaçtığını düşünmektedir. Ancak son anda yaşanan bir gelişme herkesi şoke eder ve Azize'yi aramaktan alı koyar.

Hercai dizisi günü değişti mi? Hercai 54. bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? ile ilgili etiketler Hercai hercai yeni bölüm Hercai 53. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.