Hercai final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Hercai final mi yapıyor? Hercai bitiyor mu? Hercai dizisinin yeni sezonda düşen reytingleri sonrasında final yapacağı iddia edildi. İlk iki sezonda olduğu kadar izlenme oranlarında 3. sezonda oldukça geri kalan Hercai’nin final yapacağı bölüm için değişik iddialar geldi.

Hercai dizisi final mi yapıyor? Hercai dizisi bitiyor mu? ATV ekranlarının fenomen dizisi Hercai, 3. sezonda beklenin oldukça uzağında kaldı. Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin final yapacağı bölüm için yeni bir iddia ortaya atıldı.

HERCAİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen ancak 3. sezonunda özellikle aynı gündeki diğer rakiplerinden Kırmızı Oda ve Ramo’nun oldukça uzağında kalan Hercai dizisinin final yapacağı iddia edildi. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in ikilisinin beğenilmesine rağmen Hercai dizisinin bitecek olması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına sebebiyet verdi.

Hercai dizisinin yayınlanacak olan 51. bölümü ile final yapacağı iddia edildi. Yapımcı firmadan henüz kesin bir bilgi gelmese de reytinglerde sıralama kaybeden Hercai dizisinin akıbetinin önümüzdeki günlerde kesinlik kazanması bekleniyor.

Hercai final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler Hercai Hercai final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.