Hercai dizisi final kararına büyük protesto! Hayranlarının ATV'ye Hercai baskısı

ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisi hakkında alınanan final kararı izleyiciyi çıldırttı. Hayranlarının ATV'ye baskısı sosyal medyada gündem oldu.

ATV'ye Hercai baskısı sosyal medyada gündem oldu. Dizinin uzatılması yönünde paylaşımlarla ATV kanalını adeta bombardımana tutan dizinin izleyenleri Twitter'da atvHercaiyiuzat etiketine 200 binden fazla mesaj gönderdi.

Hercai dizisi final kararına büyük protesto! Hayranlarının ATV'ye Hercai baskısı

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Hercai'nin final kararı sonrası hayranlarının ATV'nin Whatsapp vev telefon hatlarına ilettikleri mesajlar sonrası yoğunluk oluştu. Dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş ve yapımcıların verdiği büyük destek diziye 4. sezonı getirmese de birkaç bölüm daha uzayabilir.

Hercai'nin final haberi hayranları çıldırttı, atv'ye büyük baskı geldi! 2

Reyhan ile Mirhan ikilisinin bebeklerinin doğumu ve yeni yaşamları izleyicinin en büyük merak konusu. Hatta " bebek bereketi ve rızkıyla gelirmiş derler reytingler ufak ufak artıyordu bize şans verin dizimizi bu minnoş bebek hatrına bitirmeyin bir kez daha şans lütfen" diye yorum bırakan Hercai hayranları sosyal medyada TT oldu.

Hercai dizisi final kararına büyük protesto! Hayranlarının ATV'ye Hercai baskısı ile ilgili etiketler Sarıyer ATV Hercai final mirhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.