Hercai 67. son bölümü izle

Hercai 67. bölüm tek parça izlenmek için yayında. 11 Nisan akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi son bölümünde Umut’un kaçırılışı büyük bir yıkım yaratıyor. İşte Hercai 67. bölüm full izle linki…

Hercai 67. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin son bölümünde; Umut’un Füsun'un adamları tarafından kaçırılması sonrasında hem Reyyan hem de Miran büyük bir yıkıma uğruyor. Hercai 67. bölüm full izle halinde tek parça olarak dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden yayınlanıyor.

Umut'un, Füsun'un adamları tarafından kaçırılmasıyla hem Reyyan'ın hem de Miran'ın dünyası başına yıkılmıştır. Miran kararlıdır, bir söz verir sevdiği kadına; neye mal olursa olsun oğlunu bulacak ve eve getirecektir. Bu amaçla Füsun'un karşısına çıkar ve ne istediğini sorar.

Hercai 67. son bölümü izle

Füsun, Miran'ın anlaşma teklifi karşısında şaşkındır. Ondan yerine getirilmesi hayli güç bir şey yapmasını ister. Miran düşünmeden kabul eder. Ancak bu kez oğluna kavuşmasının önündeki engel babaannesidir. Azize, Umut'u kendi yöntemleriyle almayı kafasına koymuştur. Miran'a yardım eden sürpriz isim kim? Füsun'un akıbeti ne olacak.

HERCAİ 67. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hercai 67. son bölümü izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.