Hercai 61. bölüm izle

Hercai 61. bölüm full izlenmek için yayında. 28 Şubat 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 61. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Hercai 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai 61. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 28 Şubat akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadığı Hercai 61. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

Hercai 61. Bölümde Neler Yaşanacak?

Reyyan, verdiği zor kararın ardından yapılacak işler için kolları sıvamıştır. Kız çocuklarını okutmayı hedefleyen Umut Şadoğlu Vakfı hayata geçmeli, aile içindeki sorunlar çözülmeli, düşmanlıklar sona ermelidir. Umut'a elinden geldiğince güzel bir dünya bırakmalıdır... Şirketle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden Fırat'la gerilen Miran ise karısındaki huzursuzluğu hissetmekte ve bunun sebebini bulmaya çalışmaktadır.

Hercai 61. bölüm izle

Öte yandan Hazar, Azize'den çekip gitmesini istemiştir. Azize'nin ise tek bir şartı vardır. Füsun, Azra'yı yeniden kazanmanın peşindeyken Dilşah ise Reyyan'dan kurtulmanın yollarını arar. Vakıf için düzenlenen yemekte sırlar gün yüzüne çıkarken Dilşah'ın bulduğu bir belge Reyyan'ı güç durumda bırakacaktır.

Hercai 61. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Hercai 61. bölüm izle ile ilgili etiketler Hercai hercai 61. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.