Hercai 56. yeni bölüm fragmanı izle!

Hercai 56. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Hercai 56. bölüm yeni bölüm ilk sahne önizleme takipçiler tarafından merak edilmekte. İşte, Hercai 55. bölüm full izle linki…

Hercai 55. bölüm ile 17 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin 56. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Hercai yeni bölümünde neler yaşandı?

Hercai 56. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Hercai 56. yeni bölüm fragmanı izle!

Sağ salim bir şekilde Şadoğlu konağına geri dönen Dilşah herkesi şaşkına çevirmiştir. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Miran ise büyük bir şok yaşamaktadır. Bunun için Azize’den hem çocukluğunun hem de geçmişinin hesabını sormaya kararlıdır.

Azize yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık içerisindedir. Yaşadığı travma sonrasında aklı karman çorman olan Dilşah’ın geri gelişi Zehra’yı da sıkıntı içerisinde bırakmıştır. Reyyan hem Miran’a destek olmaya çalışırken diğer yandan da Azize’ye yeni bir teklif de bulunur. Azize’nin düştüğü durumdan yararlanmak isteyen Füsun ise alacağı haberler şoka uğrayacaktır.

 

 

Hercai 56. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Hercai Hercai 56. bölüm fragmanı Hercai 55. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.