Hercai 55. bölüm izle!

Hercai 55. bölüm full izlenmek için yayında. 17 Ocak 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 55. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Hercai 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai 55. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 17 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün oynadığı Hercai 55. son bölümü tek parça yine Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

HERCAİ 55. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisi 55. bölüm ile Youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Hercai 55. bölüm

Sağ salim bir şekilde Şadoğlu konağına geri dönen Dilşah herkesi şaşkına çevirmiştir. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Miran ise büyük bir şok yaşamaktadır. Bunun için Azize’den hem çocukluğunun hem de geçmişinin hesabını sormaya kararlıdır.

Azize yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık içerisindedir. Yaşadığı travma sonrasında aklı karman çorman olan Dilşah’ın geri gelişi Zehra’yı da sıkıntı içerisinde bırakmıştır. Reyyan hem Miran’a destek olmaya çalışırken diğer yandan da Azize’ye yeni bir teklif de bulunur. Azize’nin düştüğü durumdan yararlanmak isteyen Füsun ise alacağı haberler şoka uğrayacaktır.

Hercai 55. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.