Hercai 55. yeni bölüm fragmanı izle!

Hercai 55. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 10 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlanan son bölümün ardından Hercai 55. yeni bölüm fragmanı ilk sahnesi merak edilir oldu. Peki, Hercai 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai 55. yeni bölüm fragmanı izle yakından takip edilmekte. 10 Ocak Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün oynadığı Hercai dizisi oldukça ses getirdi.

Şimdi dizisinin takipçileri Hercai 55. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmekte. Hercai dizisinin 55. yeni bölümü ise gelecek hafta 17 Ocak 2021 Pazar akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Hercai 55. yeni bölüm fragmanı izle!

Dilşah’ı karşısında gören Hazar şoka girmiştir. Onu alıp köye götürmesine rağmen Zehra büyük bir yalanın altına imzasını atarak Dilşah’ın oradan gitmesinin önünü açar. Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah'ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan'dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun'un ise keyfine diyecek yoktur.

Fırat ise büyük bir sürpriz hazırlığı içerisindedir. Bu esnada Miran'ın, Cihan'la ilgili gerçekleri ortaya çıkarmasıyla Şadoğlu konağında işler daha da karışır. Reyyan hem Nasuh'tan hem de Azize'den geçmişin hesabını sorar. Miran ona söylenen büyük yalanla soluğu Azize'nin karşısında alırken Hazar'da Şadoğlu konağına geri döner. Bu dönüşle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

Hercai 55. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Hercai Hercai yeni bölüm fragmanı hercai fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.