Hercai 54. bölüm izle!

Hercai 54. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Ocak 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 54. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Hercai 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai 54. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 10 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai 54. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

HERCAİ 54. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisi 54. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Hercai 54. bölüm izle!

Dilşah’ı karşısında gören Hazar şoka girmiştir. Onu alıp köye götürmesine rağmen Zehra büyük bir yalanın altına imzasını atarak Dilşah’ın oradan gitmesinin önünü açar. Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah'ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan'dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun'un ise keyfine diyecek yoktur.

Fırat ise büyük bir sürpriz hazırlığı içerisindedir. Bu esnada Miran'ın, Cihan'la ilgili gerçekleri ortaya çıkarmasıyla Şadoğlu konağında işler daha da karışır. Reyyan hem Nasuh'tan hem de Azize'den geçmişin hesabını sorar. Miran ona söylenen büyük yalanla soluğu Azize'nin karşısında alırken Hazar'da Şadoğlu konağına geri döner. Bu dönüşle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Hercai 54. bölüm izle! ile ilgili etiketler Hercai Hercai 54. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.