Hercai 49. bölüm full izle tek parça

Hercai 49. bölüm izle! Hercai 49. bölüm full izle linki tek parça halinde 27 Kasım 2020 tarihinde ATV’de.

Hercai 49. bölüm izle! Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisi 49. bölüm ile 27 Kasım Cuma akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında yayında.

Reyyan’a sırılsıklam aşık olan Miran oldukça zor durumdadır. Aslan ise Reyyan’a olan saplantısından dolayı onu kaçırmak isteyen Hazar’ı vurarak yaralar. Bu olaylara müdahale etmek isteyen Mahfuz da iki ateş arasında kalır. Reyyan, Hazar’ı hayatta tutmak adına elinden gelen her şeyi yaparken Miran da onun peşine düşer.

Hercai 49. Bölüm izle

Kendi babasının Hazar odluğunu öğrenen ve büyük bir boşluğun içerisine düşen Miran kendini kaybetmiş bir halde Reyyan’da da aynı acıyı yaşamak istemez. Aslanbeyler konağına gelen Füsun aslında yepyeni bir düzeni de beraberinde getirmiştir. Azize’nin yeni düşmanlarından birisi de Füsun olmuştur.

Cihan aldığı duyumlar sonrasında hemen harekete geçerek Nasuh da Azat'a Azize hakkında öğrendiği her şeyi anlatır. Oldukça zor günler geçiren Reyyan ile Miran aşkında ise artık yeni umutlar yeşermiştir. Çünkü Reyyan hamiledir.

HERCAİ 49. BÖLÜM İZLE

Hercai 49. bölüm full izle tek parça ile ilgili etiketler Hercai Hercai 49. bölüm hercai son bölüm hercai atv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.