Hercai 48. Bölüm Full İzle!

Hercai 48. Bölüm ile ATV ekranlarında. Cuma günlerinin sevilen dizisi Hercai 48. Bölüm izle seçeneğini tıklayarak Hercai 48. Bölüm Full izle tamamını hd tek parça halinde reklamsız olarak Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Hercai 48. bölüm izle linki araştırılmakta. 20 Kasım Cuma akşamında saat 20.00’da yayınlanacak olan Hercai 48. son bölümünün tamamını reklamsız olarak dizi bitiminde haberimizdeki bağlantı linkinden izleyebilirsiniz.

Hercai dizisi 48. Bölüm Full İzle için TIKLAYINIZ

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin 48. son bölümü 20 Kasım Cuma akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak.

Hercai 48. Son Bölümünde Neler Yaşanacak?

Füsun’un gelişi ile karışan ortalık ve Miran’ın öz babasının da Hazar olduğunun ortaya çıkması hem Aslanbeyleri hem de Şadoğulları’nın hayatında bir dönüm noktası yaşanmasına sebebiyet verir. Miran bir türlü Hazar’ın gerçek babası olduğunu kabul etmezken Şadoğlullarında şimdiden çatlaklar oluşmaya başlar.

Hercai 48. Bölüm Full İzle!

Reyyan ise yaşananlara rağmen Miran’a olan desteğini asla geri çekmez. Azize Aslanbey de gerçeklerin ortaya dökülmesi ile büyük bir şaşkınlık yaşarken artık daha tehlikeli bir hale gelir. Bunun için mutlaka Nasuh Şadoğlu’ndan hesap soracaktır.

Azize bir taraftan intikam kovalarken aslında ne kadar tehlikeli bir oyunun içerisinde olduğunun farkında değildir. Aslan da en yakın dostu ile tüm sırlarını paylaşırken yaptığı planların bir trajediyle sona ereceğini çok daha sonra anlayacaktır. Miran ise alt üst olan hayatını tamamen Reyyan’a adamaya ant içmiştir.

Hercai 48. Bölüm Full İzle! ile ilgili etiketler Hercai Hercai 48. bölüm hercai son bölüm Hercai tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.