Hercai 40. bölüm full izle!

Hercai 40. Bölüm full izle! Hercai 40. Bölüm izle linki full tek parça halinde ATV’de. Peki, Hercai 41. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Hercai 40. Bölüm izle! Başrollerinde Akın Akınözü’nün oynadığı Hercai 40. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Hercai 40. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin 40. son bölümü 25 Eylül Cuma akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında yayında olacak. Hercai son bölümünde; Azat'ın vurulması sonrasında şaşkınlığını gizlemeyen Reyyan, Miran konusunda endişelidir. Azize'de bir an önce torurunu geri yollama peşindedir.

HERCAİ 40. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Azat’ın vurulması ile iki aile arasında yeni bir düşmanlığın kapıları aralanır. Kimsenin beklemediği anda sürpriz bir hamle yaparak kendisini ortaya atan Aslan suçu üstlenerek Azize’nin de panik yapmasına neden olur. Tek erkek torununun yeniden geri dönüşüyle sarsılan Azize onu geri göndermenin planlarını yapar.

Hercai 40. bölüm full izle!

Reyyan ise Azat’ın vuruluşuna şahit olur ve o anları asla gözünün önünden atamaz. Miran’ın böyle bir durumda kalmasına asla akıl sır erdiremez. Miran ile Reyyan aşkında artık sınav biraz daha büyümüştür. Çünkü Hazar’da dahil olmak üzere bütün aile Miran ile Reyyan’ın evliliklerinin bitmesini arzu etmektedir.

HERCAİ 40. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hercai 40. bölüm full izle! ile ilgili etiketler ATV dizi Hercai Hercai 40. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.