Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai 3. sezonunun ne zaman başlayacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Hercai 3. Sezonunun başlamasına az bir zaman kala izleyenler başlangıç tarihini öğrenmek için araştırmalarına devam ediyor. ATV ekranlarında Cuma günleri yayınlanan fenomen dizi Hercai’nin 3. Sezon 39. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

HERCAİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Trafik kazasının akabinde herkesin korkuya kapılmasına neden olan Reyyan, kimsenin bilmediği bir kişi tarafından kurtarılır. Ancak bu kişiden Miran şüphe duyar. Reyyan bir kez daha babasıyla yüzleşirken Miran’da gerçekleri kabul etmek durumunda kalır. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Hercai 3. sezon 39. bölüm fragmanı

Reyyan bundan sonraki hayatında yalandan ve intikamdan uzak durmaya karar verir. Miran ise babaannesi tarafından ne kadar da başka hayatlara itilmeye çalışılsa da özgürlük savaşını kazanır. Azize Aslanbey’e intikamdan vazgeçtiği haberini verir. Azize’de bu yaşananlardan sonra Şadoğlu konağına tek başına gider. Ancak beklenmedik olaylar Reyyan ve Miran’ın hayatını tamamen değiştirir.

HERCAİ 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hercai dizisinin 3. yeni sezonu 18 Eylül Perşembe gününde saat 20.00'da ATV ekranlarında başlıyor.

Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Hercai Hercai 39. bölüm fragmanı Hercai 3. sezon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.