Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? Hercai 3. sezon hayranları tarafından merakla bekleniyor. Cuma akşamları herkesi ekrana kitleyen Hercai 3. sezon ne zaman başlıyor?

Hercai 3. sezon ne zaman başlayacak soruları çoktan sorulmaya başladı. Pandemi süreci ile birlikte başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai yayına stok bölümü olmadığı için ara vermek zorunda kalmıştı. 2019'un başlarında yayına başlayan hercai kısa sürede cuma akşamlarına damga vurmuştu.

Hercai 3. sezon ne zaman başlayacak?

Reytingleri bir hayli iyi olan Hercai dizisi corona salgınına kadar başarılı bir şekilde devam ediyordu. Ancak çekimleri Mardin'de yapılan dizinin salgın sonrası çekimleri durduruldu ve sete tekrar ne zaman çıkılacağına dair net bir açıklama yapılmadı.

Hercai 3. sezon ne zaman başlayacak?

HERCAİ 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hercai dizisinin herhangi bir stok bölümü olmadığı için heyecan yarıda kalmış ve dizi yeni bölüm yayınlayamamıştır. İzleyiciler dizinin bitmesi konusunda endişe yaşarken bizleri sevindiren haber ATV’den gelmiştir. ATV Hercai dizisinin 3. sezon çekimlerine onay vermiş ve onlara tekrar kucak açmıştır. Bu haber dizinin bütün takipçilerini sevindirirken dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak gibi soruları da akıllara getirmiştir. Peki Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizinin bu denli ilgi görmesi ve büyük bir heyecanla takip edilmesi ATV yapımcılarını harekete geçirmiş ve dizi için 3. sezon tarihi kararlaştırılmaya çalışılmıştır. ATV Hercai dizisinin Mayıs ayında tekrar çekimlere başlamasını istese de şuanlık bu olanak imkansız gibi görünüyor. Hercai yeni sezon başlama tarihi bir aksilik olmaz ise Eylül sonu gibi olacaktır.

Hercai 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Hercai Akın Akınözü Ebru Şahin 3. sezon ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.