Hercai 27. bölüm fragmanı izle! Miran zor durumda!

Hercai 27. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam nefes kesecek 26. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Miran, Aslanbey konağında Azize'ye meydan okuyor. Elif ile Gönül'ü şehir dışına gitmesini isteyen Azize, amacına ulaşabilecek mi? Geçmişin sırları ortaya çıkmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 27. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hercai 27. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Miran, Aslanbey konağında Azize'ye meydan okuyor. Elif ile Gönül'ü şehir dışına gitmesini isteyen Azize, amacına ulaşabilecek mi? Geçmişin sırları ortaya çıkmaya devam ediyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam nefes kesecek 26. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 27. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Her hafta cuma akşamı saat 20.00'de Hercai ATV ekranlarında milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Dizide bu hafta yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitlerken Şadoğlu konağında ise yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Nasuh'un cezasını kestiği Yaren, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yapar. Konaktaki itibarını kaybeden Yaren, acaba bu hamlesiyle eski dokunulmazlığını geri kazanmaya çalışıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Hercai 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her şeyin başladığı yerde bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz veren Reyyan ve Miran için yeni bir dönemin kapıları açılırken, Miran'ın geçmişi de değişmeye başlar.

 

Hercai 27. bölüm fragmanı izle! Miran zor durumda! ile ilgili etiketler ATV Hercai fragman sahne ekran yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.