Hercai 24. bölüm fragmanı izle! Reyyan dönüyor mu?

Hercai 24. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam 23. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Reyyan ile Miran gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Babasının masumiyetini ispatlamaya çalışan Reyyan, sevdiği adam ile ilgili yeni bilgiler öğreniyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 24. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hercai 24. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Reyyan ile Miran gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Babasının masumiyetini ispatlamaya çalışan Reyyan, sevdiği adam ile ilgili yeni bilgiler öğreniyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam 23. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 24. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hercai’de 23. bölüm heyecanı bu akşam yayınlanan bölümle yaşandı. Yayınlanan son bölümde; Gerçeği herkesten önce öğrenen Zehra, ne yapacağını bilmeden ailesi ile Miran arasında sıkışıp kaldı. Hercai 23. bölümün ardından merakla Hercai 24. yeni bölüm fragmanı bekleniyor.

HERCAİ 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai fragmanı yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

HERCAİ 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran’la beraber gerçeklerin peşine düşer. Miran mektubun varlığına inanmazken Reyyan gerçekleri ortaya çıkarıp Miran’a ve Aslanbey ailesine bugüne kadar bildikleri gerçeklerin yanlış olduğunu kanıtlamak ister.

Zehra, Miran ve Hazar’la ilgili öğrendiği gerçek sonrası çok kritik bir kararın eşiğindedir. Ailesi ve Miran arasında kalan Zehra’nın kararı ne olacaktır? Azize Aslanbey’in varlığından yeni haberdar olduğu mektup yüzünden intikam planı tehlikeye girer.

Hercai 24. bölüm fragmanı izle! Reyyan dönüyor mu? ile ilgili etiketler ATV Hercai Mektup Kavga hercai fragman yeni bolüm ilk sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.