Hercai 20. bölüm izle!

Hercai 20. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 8 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Hazar Şadoğlu'nun vurulması sonrasında herkes Miran'dan şüphelenir. Reyyan, Miran'a olan güvenini kaybedecek mi? Hercai yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 20. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Hercai 20. bölüm izle! Cuma akşamlarının vazgeçilmez, reying rekortmeni dizisii Hercai, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde; Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 8 Kasım akşamı yayınlanacak bölümde; Hazar Şadoğlu'nun vurulması sonrasında herkes Miran'dan şüphelenir. Reyyan, Miran'a olan güvenini kaybedecek mi? Hazar'ı kim vurdu? Hazar Şadoğlu öldü mü? Sorularının cevabı en çok merak edilen konular arasında yer almayı başarıyor. Hercai yeni bölümü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 20. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

HERCAİ 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Masumiyetini kanıtlamak için Miran ve Reyyan'la konuşmak için Aslanbey konağına giden Hazar hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.

 HERCAİ 20 BÖLÜM İZLE

Reyyan avluda hareketsiz yatan babasının başında Miran'ı gördüğünde büyük bir şok geçirir.

Bugüne kadar Miran'ı intikamdan vazgeçirmeye çalışan ve babasının masum olduğunu savunan Reyyan'ın olaylar karşısında Miran'a olan güveni büyük bir sınavdan geçecektir.

Hazar'a karşı öfkesini her fırsatta dile getiren Miran, Hazar'ın düşmesiyle bütün şüpheleri üstüne çeker. Miran ve Reyyan'ın aşkları en büyük sınavını verirken, acaba 27 yıllık acı ve öfkenin sonucunda Hazar Şadoğlu'nun hayatına kast eden kişi gerçekten Miran Aslanbey midir? Yoksa her geçen gün gittikçe kuvvetlenerek büyüyen bu masalsı aşkın sonsuza kadar yarım kalmasını isteyen başka birisi midir?

HERCAİ 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

 

 

.

Hercai 20. bölüm izle! ile ilgili etiketler canlı izle ATV Hercai hercai son bölüm izle hercai 20. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.