Hercai 16. bölüm fragmanı izle! Miran'a ne olacak?

Hercai 16. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Miran ile Reyyan'ın birlikte olma çabalarının karşısında Aslanbeyler duruyor. Hazar ise kızının başına gelecekleri engellemeye çalışıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 16. bölüm fragmanı izle! Miran'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hercai 16. bölüm fragmanı izle! Miran ile Reyyan'ın birlikte olma çabalarının karşısında Aslanbeyler duruyor. Hazar ise kızının başına gelecekleri engellemeye çalışıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Hercai 16. bölüm fragmanı izle! Miran'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hercai dizisinin başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin yer alıyor. 15. bölümü bu akşam yayınlanan Hercai son bölümde;Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan’ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizde olacak.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan’ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Her şey planladığı gibi gitmesine rağmen Azize Aslanbey gerçekten bu oyunun kazananı olacak mıdır? Üst üste saldırıların hedefi olan Miran, babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan’a verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir.

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Miran’ın değişmeye başlaması Reyyan’ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir. Diğer yandan Reyyan’ın Aslanbey konağında kalmasını istemeyen Hazar gerçekleri ortaya çıkarmak için Miran’a yapılan saldırıları araştırmaya başlar. Hazar’ın bu hamlesiyle Azize’nin kurduğu planlar tehlikeye girer.

Hercai 16. bölüm fragmanı izle! Miran'a ne olacak? ile ilgili etiketler ATV Hercai yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.