"Her zaman Lübnanlı kardeşlerimizle birlikte olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşanan ve çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan patlamaya ilişkin olarak taziye mesajı yayımladı. Erdoğan Arapça yayımladığı mesajında "Türkiye'de biz her zaman Lübnan ve Lübnan kardeşlerimizle birlikte olacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra da Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da yaşanan felaketin ardından sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı Arapça paylaşımda, ""Beyrut Limanı patlamasında hayatını kaybedenlerin akrabalarına ve yakınlarına taziyelerimi sunar ve Allah'tan kendilerine sabır ve metanet dilerim. Ayrıca yaralılara acil şifalar dilerim. Türkiye'de bizler, her daim Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında duracağız." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı'nın yaptığı o paylaşım:

"Her zaman Lübnanlı kardeşlerimizle birlikte olacağız"

MİŞEL AVN İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu mesajın ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan Mişel Avn ile görüşmesinde, Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Erdoğan, Mişel Avn ile yaptığı görüşmede, Lübnan için sağlık başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda insani desteğe hazır olduklarını belirtti.

 

"Her zaman Lübnanlı kardeşlerimizle birlikte olacağız" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Lübnan Beyrut
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.