Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Bu hafta neden yok?

Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Her Yerde Sen 16 ağustos tarihinde olması beklenen 10. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Kısa sürede izleyicilerin beğenisi kazanan son bölümünde Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu öğrenen Demir, yalanıyla buna yol açan Selin’e çok kızar ve Paris’teki sunumu bir uzaklaşma fırsatı olarak görür. İşte Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Bu hafta neden yok? Merak edilen detaylar haberimizde...

Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Her Yerde Sen 16 ağustos tarihinde olması beklenen 10. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Kısa sürede izleyicilerin beğenisi kazanan son bölümünde Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu öğrenen Demir, yalanıyla buna yol açan Selin’e çok kızar ve Paris’teki sunumu bir uzaklaşma fırsatı olarak görür. İşte Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Bu hafta neden yok? Merak edilen detaylar haberimizde...

Her Yerde Sen 9. son bölümünde neler olmuştu?

Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu öğrenen Demir, yalanıyla buna yol açan Selin’e çok kızar ve Paris’teki sunumu bir uzaklaşma fırsatı olarak görür. Demir’in tepkisini çözemeyen Selin, onun Alara ile gidecek olmasını sindiremez. Alara Paris seyahati için bir sürü plan yaparken Demir’in koyduğu mesafeyi farkeden Vedat onu yüzleşmeye çağırır.

HER YERDE SEN 10. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kurban Bayramı’nın araya girmesi nedeniyle bazı diziler tatil yapma kararı aldı. Bu dizilerden birisi de Cuma akşamları yayınlanan Her Yerde Sen dizisi. Her Yerde Sen 10. yeni bölümü 23 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak.

Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman? Bu hafta neden yok? ile ilgili etiketler Fox TV Her Yerde Sen 16 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.