Her Yerde Sen ekranlara geldi!

Her Yerde Sen 10. bölüm izle! Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Her Yerde Sen bugün 10.bölümü ile ekranlarda. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkat çeken yapımda neler olacağı merak konusu. İşte Her Yerde Sen 10. bölüm izle! Detaylar haberimizde...

Her Yerde Sen 10. bölüm izle! Fox TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç rol alıyor. Demir ile Selin Paris gezisi konusunda hesaplaşıyorlar. Aynı zamanda Selin ve Alara'nın rekabeti yükseliyor. Merak edilen detaylar haberimizde...

10. BÖLÜM ÖZETİ

Demir’le Selin Paris gezisi konusunda hesaplaşırken Alara’nın iki günlük tatil planına takılırlar. Ancak bu sefer tüm şirket davetlidir. Herkesin özel misafirini getirdiği tatilde Selin ve Alara’nın rekabeti giderek tırmanırken Demir ve Selin aşka giden yolu bulacaktır.

FOX TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu öğrenen Demir, yalanıyla buna yol açan Selin’e çok kızar ve Paris’teki sunumu bir uzaklaşma fırsatı olarak görür.

Demir’in tepkisini çözemeyen Selin, onun Alara ile gidecek olmasını sindiremez.

Alara, Paris seyahati için bir sürü plan yaparken Demir’in koyduğu mesafeyi farkeden Vedat, onu yüzleşmeye çağırır.

Her Yerde Sen ekranlara geldi! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Furkan Andıç Her Yerde Sen Aybüke Pusat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.