Her Şey Mümkün filmi konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Herşey Mümkün filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Her Şey Mümkün filmi konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Her Şey Mümkün filmi bugün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Her Şey Mümkün filminin yönetmen koltuğunda Alper Babayağmur oturuyor. Başrollerinde ise Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar yer alıyor. Peki, Her Şey Mümkün filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Her Şey Mümkün filmi konusu nedir? Kaçta başlayacak?

HER ŞEY MÜMKÜN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Her şey Mümkün filmi bugün saat 16:15 - 18:45 arasında yayınlanacaktır.

OYUCULARI KİMLERDİR?

Her şey Mümkün filminin oyuncu kadrosunda  Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar yer alıyor.

AZRA AKIN KİMDİR?

8 Aralık 1981, Almelo doğumludur. 2002 Türkiye Güzeli seçilen Azra Akın, ardından da 2002 Miss Universe’de Kainat Güzeli seçilmiştir.

1998 yılında Elite Model yarışması Türkiye ayağında birincilik kazanmıştır. Daha sonra 2002 yılında Star Tv’nin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında birinci olmuştur.

Bu yarışma sonucu Miss World yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. İlk olarak Nijerya’da düzenlenmesi planlanan yarışma, bu ülkede Aminwe Lawal adlı kadının evlenmeden çocuk sahibi olması ve bunun sonuncunda ölümle cezalandırılmasını protesto için birçok ülke tarafından boykot edilme tehlikesiyle karşılaşınca Londra’ya alınmıştır.

Yarışma sonucunda Miss World unvanını 1932'de Keriman Halis’in ardından Türkiye'ye Istanbul’a ikinci defa getiren kişi olmuştur.

Bu unvan 1954'te bir Mısırlı güzele verilen dünya güzelliği ödülünden bu yana nüfusunun büyük çoğunluğu Müslüman olan bir ülkeye gitmemişti.

Manken - modellik yapmaya devam eden Azra Akın, aynı zamanda reklamlarda ve TV dizilerinde oyunculuk da yapmaktadır.

2004'te başrolü Tamer Karadağlı ile paylaştığı Yağmur Zamanı adlı dizide Eylül karakterini canlandırmıştır.

2009'da Sadri Alışık Tiyatrosu’nda 72. Koğuş adlı oyunda rol almıştır. Acun Medya tarafından Show Tv’de düzenlenen Ypk Böyle Dans yarışmasında yarışmacı olarak bulunmuştur.

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisinde rol almıştır. 2012'de M.U.C.K dizisinde müzik öğretmeni olan Elif Hoca karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında yayınlanan Galip Derviş dizisinde konuk oyuncu olarak Gülten rolünü canlandırdı.

Son olarak 2014 yılında konuk olarak Arkadaşım Hoşgeldin'e katılmıştır. Eylül 2014'te vizyona giren Çilek isimli filmde başrol olarak oynamıştır.

2015'te başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel dizisine Çiğdem karakteriyle katıldı.

 

 

Her Şey Mümkün filmi konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Show TV film 2020 show tv canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.