Her Şey Dahil filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

Sinema severlerin heyecanla beklediği Her Şey Dahil filmi bugün vizyona girdi. Başrollerinde Gonca Vuslateri, Gürgen Öz ve Hakan Bilgin yer aldığı komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilmektedir. Peki Her Şey Dahil filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Filmin çekimleri Muğla Datça’da yapıldı ve 1 aydan fazla sürdü. Yapılan açıklamalarda da filmin çekimleri sırasında doğaya hiç bir zarar verilmediğinin altı çizildi. Yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Şeyda Delibaşı ve Hakan Eser kaleme aldı.  İzlerken eğleneceğiniz, kahkahaların havada bulaşacağı filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. Peki komedi türündeki Her Şey Dahil filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Her Şey Dahil filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor?

HER ŞEY DAHİL KONUSU

Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır.

HER ŞEY DAHİL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

9 Aralık tarihinde (Bugün) vizyona giren Her şey Dahil filmi Muğla Datça’da çekildi.

 HER ŞEY DAHİL OYUNCU KADROSU

Gonca Vuslateri

Gürgen Öz – Ayhan Karakteri

Hakan Bilgin – Kasım Karakteri

Tuncay Beyazıt

Yağmur Ün – Mehtap Karakteri

Nikki Wild – Teoman Karakteri

Hazal Erişkin – Yaprak Karakteri

Asli Bankoglu

Özgün Bayraktar

Kaan Yılmaz

Rüya Coriç

Gülnihal Demir

Gökhan Tevek

Her Şey Dahil filmi konusu nedir? Nerede çekildi, kimler oynuyor? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.