"Her şey çok güzel olmaya devam ediyor!" İETT işkencesinin son adresi Pendik!

İstanbullunun İETT çilesi bitmek bilmiyor. Son olarak Pendik'te arızalanan bir İETT otobüsü yolun ortasında kaldı. Caddenin ortasında trafiği de kilitleyen arıza cep telefonu kamerasına yansıdı. O anları telefonla çeken vatandaş "İstanbul’un çilesi bitmiyor. Her şey çok güzel olmaya devam ediyor. Vatandaşa işkenceye devam” dedi.

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz günlerde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde seyir halinde olan İETT otobüsü iddiaya göre, arıza yaparak yolun ortasında kaldı.

CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDİLDİ

Caddede sürücüler araçlarıyla geçmekte zorluk yaşadı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

"VATANDAŞA İŞKENCEYE DEVAM"

Görüntüyü çeken vatandaş kayıttayken, “İstanbul’un çilesi bitmiyor. İETT’nin biri daha arıza yapmış. Her şey çok güzel olmaya devam ediyor. Ne kadar güzel, vatandaşa işkenceye devam” diyerek olaya tepki gösterdi.

 

"Her şey çok güzel olmaya devam ediyor!" İETT işkencesinin son adresi Pendik! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Pendik İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.